2DesignStudio.jpg
1-DeClercqstraat.jpg
Green.jpg
HighCourt_TheHage.jpg
2DesignStudio.jpg

Design Studio


SCROLL DOWN

Design Studio


Office ammo

The design of the MarcdeGrootDesign studio binds the rural position of the studio to a former ammunition depot of the Dutch Waterline. This makes it a simple but particularly efficient formed studio in which a workplace for model makers for small models and office design are intergrated beautifully.

1-DeClercqstraat.jpg

De Clercqstraat


 

 

 

 

 

 

 

 

De Clercqstraat


 

 

 

 

 

 

 

 

Hybride connecting alu-unit

Interior design for a miniloft with a studio space where an aluminium hybrid unit is the binding link between all spaces. The compact design is a typical example of grouping functions in a mix of furniture design and facilitaire spaces amongst which the shower, toilet and kitchen..

Green.jpg

Green


 

 

 

 

 

 

 

 

Green


 

 

 

 

 

 

 

 

Grass box

How a square hard space can change into a biotope - an Artificial Natural Environment.

The Grass Box is a  multipurpose combination between product and space which has been devised especially for Ahrend Amsterdam. This creates an environment where people can relax themselves and escape the hectic of everyday life. The box has been stylishly devised with MarcdeGrootDesign furniture. The total space both within and without is dressed with grass to provide a natural irradiation within the tight office institution.

HighCourt_TheHage.jpg

High Court


 

 

 

 

 

 

 

 

High Court


 

 

 

 

 

 

 

 

supreme Court boardroom The Hague

The planning of the Executive Board meeting room of the Supreme Court in The Hague is a special cooperation project between Groen and Schildtarchitects, Claudy Jongstra and Marc de Groot, where Marc signed up for the lighting. The 'customized' SatelLight, an existing design from Marc, was adapted for the construction above the meeting table.